Doe mee!

Aan de slag met Geluk in Beweging.

Geluk is een werkwoord. Je kunt eraan werken om jouw Geluk in Beweging te brengen. Train jezelf om vaardigheden en kennis op je eigen manier toe te passen. Leer jezelf hoe je obstakels overwint en je doelen haalt. Durf te kiezen wat belangrijk voor je is. Waar je behoefte aan hebt en hoe je jezelf kunt zijn. Wen jezelf aan om je te richten op haalbare doelen. Vergroot je mogelijkheden door je sterke kanten en kwaliteiten te ontwikkelen en in te zetten. Gebruik je unieke talenten om zelf een droomdoel te behalen.

Hoe kunnen we je ondersteunen

We bieden een continu aanbod van losse activiteiten en complete trajecten. In een groep en/of individueel. Live en online. Kies zelf en stippel je eigen weg uit. Natuurlijk zijn we er steeds bij. Om successen te vieren. Om tegenslag te verwerken. Grofweg zijn onze activiteiten in te delen in vijf soorten tools. Om een indruk te geven:

1. Inspiratie

Wat wordt jouw doel? Wat inspireert je om in beweging te komen en te blijven? Er zijn presentaties waarin je uitgedaagd wordt om het antwoord te vinden. Vaak raken mensen tijdens die presentaties al geïnspireerd en enthousiast. Een nieuw doel kan van alles zijn: studie, werk of sport bijvoorbeeld maar ook kunst, tuinieren of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk dat bij je past.

2. Coaching

De weg naar een nieuw doel is een ontdekkingsreis. Onderweg zijn er successen waardoor je sneller gaat maar ook hindernissen die je afremmen. Geluk in Beweging viert de successen en gaat bij hindernissen samen met jou op zoek naar oplossingen. Voorop staat dat je in beweging blijft.

3. Workshops

Tijdens workshops verdiepen en verbreden deelnemers hun kennis en inzicht over relevante onderwerpen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het effect van voeding op je welzijn maar ook over het aanvragen van subsidies.

4. Sportclinics

Sport is altijd een goede manier om je lichaam en geest op orde te houden. Er is een gevarieerd aanbod waarin we samen met de deelnemer zoeken naar een passend sport/beweegprogramma. Huisgenoten of andere sportmaatjes zijn welkom!

5. Events

Events kunnen gaan over het exposeren van je nieuwe vaardigheden maar het kan ook een challenge zijn. Waarin je jezelf en anderen uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast zijn events een mooie manier om met elkaar in verbinding te komen en blijven.

Geluk in Beweging, blik vooruit!

Zonder jouw hulp staan we zo weer stil

Inspiratie voor revalidanten & betrokkenen

Inspiratie Foto

Unbounded Futures

Rondom de expositie is nog veel meer te zien en te doen!

Inspiratie Foto

Zoektocht naar oplossingen en de ideale energiebalans

Voeding & leefstijl + 30 dagen challenge

Inspiratie Foto

Dit is Geluk in Beweging!

Martijn Hendriks over de Geluk in Beweging Challenge

Vaste aanbod van de Maartens Foundation

Programma’s op aanvraag!

Zelf een crowdfund actie starten?