Doe mee!

Bouw je eigen brug

Doe mee! Aan de slag met Geluk in Beweging. Geluk heeft te maken met voldoening, genoeg geprikkeld worden en de waardering die je ontvangt. Dat gaat niet vanzelf. Geluk in Beweging helpt je daar graag bij.


Waar ligt je uitdaging?

Beweging is een breed begrip. Sport is belangrijk om fysiek en mentaal sterk te kunnen zijn, maar waarschijnlijk loop je ook tegen andere dingen aan die belangrijk zijn voor jou. Geluk in Beweging biedt ondersteuning op een breed vlak.

Geluk in beweging

Ons programma

Met het programma Geluk in Beweging bouwen we samen met jou de brug naar je nieuwe leven. Doel is om te blijven bewegen. Hoe? Dat is voor iedereen anders. Een team van professionals staat klaar om je te begeleiden en te stimuleren. Er zijn workshops, trainingen, challenges en nog veel meer om uit te kiezen. Huisgenoten, vrienden en familie zijn daarbij van harte welkom.

Bekijk programma

Hoe kunnen we je ondersteunen

We bieden een continu aanbod van losse activiteiten en complete trajecten. In een groep en/of individueel. Live en online. Kies zelf en stippel je eigen weg uit. Natuurlijk zijn we er steeds bij. Om successen te vieren. Om tegenslag te verwerken. Grofweg zijn onze activiteiten in te delen in zes soorten tools. Om een indruk te geven:

1. Inspiratie

Wat wordt jouw doel? Wat inspireert je om in beweging te komen en te blijven? Er zijn presentaties waarin je uitgedaagd wordt om het antwoord te vinden. Vaak raken mensen tijdens die presentaties al geïnspireerd en enthousiast. Een nieuw doel kan van alles zijn: studie, werk of sport bijvoorbeeld maar ook kunst, tuinieren of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk dat bij je past.
Over presentaties

2. Coaching

De weg naar een nieuw doel is een ontdekkingsreis. Onderweg zijn er successen waardoor je sneller gaat maar ook hindernissen die je afremmen. Geluk in Beweging viert de successen en gaat bij hindernissen samen met jou op zoek naar oplossingen. Voorop staat dat je in beweging blijft.
Over coaching

3. Verdieping

Tijdens workshops verdiepen en verbreden deelnemers hun kennis en inzicht over relevante onderwerpen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het effect van voeding op je welzijn maar ook over het aanvragen van subsidies.
Bekijk programma’s

4. Sport

Sport is altijd een goede manier om je lichaam en geest op orde te houden. Er is een gevarieerd aanbod waarin we samen met de deelnemer zoeken naar een passend sport/beweegprogramma. Huisgenoten of andere sportmaatjes zijn welkom!
Over clinics

5. Events

Events kunnen gaan over het exposeren van je nieuwe vaardigheden maar het kan ook een challenge zijn. Waarin je jezelf en anderen uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast zijn events een mooie manier om met elkaar in verbinding te komen en blijven.
Bekijk programma’s

De basis van geluk in beweging

  • Samen onderweg naar persoonlijke geluk, fysieke en mentale gezondheid, maatschappelijke integratie en toekomstperspectief
  • Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn het uitgangspunt.
  • De begeleiding start zo snel mogelijk na de afronding van de poliklinische zorg.
  • Langer thuis en behoefte aan coaching.
  • De deelnemer staat centraal: die heeft de regie.