Doe mee!
Agenda & acties

Doe mee! Aan de slag met Geluk in Beweging.

Geluk is een werkwoord. Je kunt eraan werken om jouw Geluk in Beweging te brengen. Train jezelf om vaardigheden en kennis op je eigen manier toe te passen. Leer jezelf hoe je obstakels overwint en je doelen haalt. Durf te kiezen wat belangrijk voor je is. Waar je behoefte aan hebt en hoe je jezelf kunt zijn. Wen jezelf aan om je te richten op haalbare doelen. Vergroot je mogelijkheden door je sterke kanten en kwaliteiten te ontwikkelen en in te zetten. Gebruik je unieke talenten om zelf een droomdoel te behalen.

Onze pijlers

Geluk in Beweging rust op 5 pijlers en bestaat uit vaste en afwisselende programma’s en initiatieven die je vind in onze agenda.

1. Inspiratie

Wat inspireert je om te gaan bewegen, sporten of iets anders te ondernemen? Waar heb je plezier in en haal je energie uit? Je maakt kennis met verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan sport, hobby’s, ontspanning, werk en/of opleiding, voeding en leefstijl.

2. Coaching en begeleiding

De weg naar een nieuw doel is een ontdekkingsreis. Een route met uitdagingen, overwinningen, successen die je motiveren, teleurstellingen die je uit het veld kunnen slaan. Onze coaches en begeleiders helpen je om je doel te bepalen én te bereiken.

3. Workshops

Welk doel stel voor je voor jezelf? Welke route past bij jou? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende bagage (kennis, inzicht) hebt om op het goede spoor te blijven? Hiervoor bieden we je verschillende workshops aan.

4. Sportclinics

Het Geluk in Beweging sportprogramma maakt je bewust van wat sporten en bewegen met je doet. Van het positieve effect op je lichaam en op je stemming. En hoe je jezelf kunt trainen om dat goede gevoel vast te houden.

5. Events

Ontmoeting en verbinding zijn belangrijke onderdelen van Geluk in Beweging. Het besef dat je er niet alleen voor staat, maar je uitdagingen deelt met je team en een club van gelijkgestemden, draagt merkbaar bij aan je motivatie.

Agenda met afwisselend aanbod

Bekijk onze agenda

Deelnemen? Heb je behoefte aan steun direct na de afronding van de poliklinische zorg? Of ben je al langer thuis? Je kunt altijd een programma of activiteit kiezen die op dat moment het beste bij je past. Kinderen, jongeren en volwassen kunnen samen met familie, vrienden en/of kennissen deelnemen aan de initiatieven.

Geluk in Beweging, blik vooruit!

Zonder jouw hulp staan we zo weer stil

18 juni 2022

Voeding en vitaliteit deel 4

Voeding en periodiek vasten + Vast Wel Challenge

Inspiratie voor revalidanten & betrokkenen

Inspiratie Foto

Unbounded Futures

Rondom de expositie is nog veel meer te zien en te doen!

Inspiratie Foto

Zoektocht naar oplossingen en de ideale energiebalans

Voeding & leefstijl + 30 dagen challenge

Inspiratie Foto

Dit is Geluk in Beweging!

Martijn Hendriks over de Geluk in Beweging Challenge

Vaste aanbod van de Maartens Foundation

Programma’s op aanvraag!

Zelf een crowdfund actie starten?