Onze partners

Onze partners, onze steun

Als partner kun je je verbinden aan een specifiek programma of actie en jaarlijks deelnemen aan de relatie dag op een van de klinieken waar je kunt zien en beleven wat we wat we met de Geluk in Beweging programma’s doen.

In beweging brengers

Neem contact op

De teamgedachte staat centraal in het werk van de Maartens Foundation: samen staat iedereen sterker. We willen een bruggenbouwer zijn tussen mensen, tussen kennis en ambitie, tussen organisaties en andere foundations, tussen zorg en bedrijfsleven. In samenwerking met anderen willen we onze inzichten landelijk toepassen. Hierbij richten wij ons op deelnemers uit alle revalidatieziekenhuizen.

Wij kunnen Geluk in Beweging mede realiseren door de steun van onze partners.
Om ons werk te kunnen doen zijn we afhankelijk van giften. Ook uw bedrijf kan de betrokkenheid bij Geluk in beweging laten zien door ons (structureel) te steunen met een gift. Als partner kun je je verbinden aan een specifiek programma of actie en jaarlijks deelnemen aan de relatie dag op een van de klinieken waar je kunt zien en beleven wat we wat we met de Geluk in Beweging programma’s doen.

Voor meer informatie en/of mogelijkheden maken wij graag een persoonlijke afspraak.  

FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor sporters en staat voor service en kwaliteit.

Ga naar de website

De Voedingsacademie

De voedingsacademie daagt de huidige opvattingen over voeding en gezondheid uit.

Ga naar de website

Growww.Today

Bij Growww.Today helpen we bedrijven online groeien, zonder poespas.

Ga naar de website