Clinics aanvragen

Terug naar overzicht
Een (hand) Bike clinic van ervaren begeleiders

Wil je werken aan je rolstoel skills of ervaren hoe het is om te handbiken? Ben je een ervaren handbiker en opzoek naar extra uitdagingen en/of wil jij je passie overbrengen aan starters? Doe dan mee aan de rolstoelvaardigheid en handbike clinics van de Maartens Foundation verzorgt door Johan Reekers en/of Rob Harmeling.

Clinic van Johan & Rob

Handbiker Johan Reekers

Met negen deelnames aan de ParaOlympische spelen wordt Johan Reekers ook wel Mister Paralimpics genoemd. Johan begon als zitvolleyballer, deed daarna nog een keer mee in atletiek en zijn laatste drie paralympics als handbiker. Negen deelnames hebben hem twee gouden medailles (1980 en 1984) opgeleverd, een keer zilver en een keer brons.

De leukste gymles ooit!

Dat krijgt Johan Reekers met een grap en een grol regelmatig te horen van de deelneemers ,want de negenvoudige ParaOlympische atleet heeft een passie voor het sporten zelf, maar is vooral gedreven in het overbrengen van zijn kennis en wat sporten en bewegen voor je kan doen.Johan doet dat op zijn eigen unieke manier, hij inspireert, motiveert en brengt sportkennis en plezier over en laat iedereen op zijn eigen manier genieten van sporten en bewegen  

Neem contact op

"Mijn doel is om te laten zien wat je nog wel kunt met een handicap. Daarom zeg ik ook altijd dat ik een kleine beperking heb."

Johan Reekers

Ex-profwielrenner

Rob Harmeling

Rob Harmeling is - vanaf het allereerste begin in 2019 – betrokken als directeur van de Maartens Foundation. Als ex-profwielrenner is hij vooral een inspirator en verbinder. Als inspirator daagt hij ex-revalidanten uit om nieuwe doelen te stellen.

Iedereen kan meedoen!

Jong en oud, of je nu een beginnende handbiker bent of gevorderd, of je nu lekker ontspannen wil bewegen of zo goed mogelijk sportief wilt presteren, iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Dit geldt ook voor de rolstoelvaardigheidstrainingen. Johan helpt je met je persoonlijke doel, zorgt voor richting en motivatie met uitdagende maar toegankelijke clinics. Johan geeft eerlijke en open adviezen en is vooral betrokken bij iedere deelnemer.

Neem contact op

Met welk doel aan de slag?

  • Het werken aan je vitaliteit.
  • Het bouwen aan zelfvertrouwen.
  • Het ondersteunen van je verandertraject
  • Het vergroten van betrokkenheid en sociale relaties.
  • Het verhogen van het bewustzijn wat sport en vitaliteit voor je kan betekenen richting je droomdoel.

Wat we bieden:

  • Begeleiding en coaching van Johan Reekers en Geert Henk Wessels
  • Delen van kennis.
  • Verschillende trainingen.
  • Faciliteren van materialen in samenwerking met
  • Een programma wat inspireert, motiveert, verbindt, ontspant en sportkennis en plezier overbrengt door te sporten en bewegen.