Geluk in Beweging (Crowdfund) Acties

Terug naar overzicht
Een eigen crowdfundactie opzetten via de juiste stappen

Op ons platform creëren we fondsenwervende activiteiten met en voor onze doelgroep. Wanneer je een project wilt starten dan kun je dit realiseren op onze champagnepagina. Om bijvoorbeeld geld op te halen voor hulpmiddelen die je nodig bent maar die niet worden vergoed uit zorg-of overheidsgelden.

Het stappenplan

Stap 1

Meld je bij ons aan. https://www.maartensfoundation.nl/contact/ Wij kijken of het past binnen onze richtlijnen. Je ontvangt van ons binnen 5 werkdagen antwoord. Aanvragen worden beoordeeld door een team wat bestaat uit zorg-professionals en ervaringsdeskundigen.

Stap 2

Ontdekken wat je mogelijkheden zijn en jouw stip op de horizon plaatsen. Die weg stippelen we samen uit. En wat je onderweg ook tegenkomt, we zijn erbij! We helpen je weer op de rit, vieren je successen en helpen je hindernissen te nemen. Kortom: je staat er niet alleen voor!Stap 2 Wanneer jouw project voldoet aan onze richtlijnen dan starten we met de actie om deze online te zetten.

Stap 3

Ontdekken wat je mogelijkheden zijn en jouw stip op de horizon plaatsen. Die weg stippelen we samen uit. En wat je onderweg ook tegenkomt, we zijn erbij! We helpen je weer op de rit, vieren je successen en helpen je hindernissen te nemen. Kortom: je staat er niet alleen voor!Jouw actie staat online. Samen met onze steun ende tools proberen we er een succes van te maken.