0
Pijlers
0 +
Programma's

Doe mee!

Altijd een programma dat je biedt wat je nodig hebt.

Doe mee! Aan de slag met Geluk in Beweging.

Geluk is een werkwoord. Je kunt eraan werken om jouw Geluk in Beweging te brengen. Welk talent wil je ontwikkelen? Wat zijn je plannen, je ambities? De programma’s van Geluk in Beweging helpen je om dit in kaart te brengen, je doelen te stellen én die te behalen.

5 Pijlers

Geluk in Beweging rust op 5 pijlers met programma’s en initiatieven die vaak op elkaar aansluiten en elkaar versterken, en in veel gevallen ook afzonderlijk zijn te volgen.

1 Inspiratie

Wat inspireert je om te gaan bewegen, sporten of iets anders te ondernemen? Waar heb je plezier in en haal je energie uit? Je maakt kennis met verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan sport, hobby’s, ontspanning, werk en/of opleiding, voeding en leefstijl.

2 Coaching en Begeleiding

De weg naar een nieuw doel is een ontdekkingsreis. Een route met uitdagingen, overwinningen, successen die je motiveren, teleurstellingen die je uit het veld kunnen slaan. Onze coaches en begeleiders helpen je om je doel te bepalen én te bereiken.

3 Workshops

Welk doel stel voor je voor jezelf? Welke route past bij jou? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende bagage (kennis, inzicht) hebt om op het goede spoor te blijven? Hiervoor bieden we je verschillende workshops aan.

4 Sportclinics

Het Geluk in Beweging sportprogramma maakt je bewust van wat sporten en bewegen met je doet. Van het positieve effect op je lichaam en op je stemming. En hoe je jezelf kunt trainen om dat goede gevoel vast te houden.

5 Events

Ontmoeting en verbinding zijn belangrijke onderdelen van Geluk in Beweging.Het besef dat je er niet alleen voor staat, maar je uitdagingen deelt met je team en een club van gelijkgestemden, draagt merkbaar bij aan je motivatie.