Revalideren...
En dan?

Niemandsland.

Als je door een ongeval, hersenbloeding, chronische ziekte of andere oorzaak lichamelijk gehandicapt raakt, kom je na de revalidatie in het ziekenhuis helaas nog te vaak terecht in een soort niemandsland.

De maatschappij is niet of nauwelijks ingericht op wat je kunt en wilt. 

Dat kan het moeilijk maken om je levensgeluk weer op te pakken.

Meedoen kon ik ineens niet meer.

Voor wie aan motorcross doet, hoort vallen erbij. Ruben viel. De laatste keer was in het najaar van 2019. In Geldermalsen. Hij wist meteen dat het mis was. Diezelfde avond werd in het ziekenhuis een complete dwarslaesie vastgesteld. Negentien was-ie pas. Lees verder…

De Maartens Foundation helpt.

De Maartens Foundation helpt kinderen, jongeren en volwassenen na hun ziekenhuisperiode volop in het leven te staan, doelen te stellen en successen te vieren. Dit doen we met een team van bevlogen deskundigen, aan de hand van ons programma ‘Geluk in Beweging.’ 

Voor wie?

De programma’s van de Maartens Foundation zijn speciaal gericht op de beperking (of het type beperking) van de deelnemers. Denk aan kinderzorg, orthopedie en reumatologie en bij revalidatie aan amputatie, dwarslaesie, hersenaandoening, chronische pijn, zenuw- en spierziekten en orthopedische revalidatie. 

Doelgericht en praktisch.

Na je revalidatie in het ziekenhuis sta je er vaak alleen voor. Zonder begeleiding om je verder te helpen nadat de deuren van de kliniek achter je zijn dichtgevallen. De Maartens Foundation vult de plek in van die ontbrekende schakel. Onze foundation bouwt verder op de kennis en ervaring van artsen, ervaringsdeskundigen, therapeuten en zorgmanagers. Samen met onder meer personal trainers, sportwetenschappers en voedingsdeskundigen bundelen we onze inzichten en helpen we je praktisch en doelgericht verder.

Waarmee helpen we?

De weg vinden

Ontdekken wat je mogelijkheden zijn, waarvoor je talent hebt, wat je wilt bereiken en daar een doel voor bepalen: jouw stip op de horizon. Je hebt zin om te ondernemen! 

De weg vrijmaken

We coachen je, vieren successen met je, gaan bij hindernissen met je opzoek naar de oplossing zodat je in beweging blijft.

Nieuwe wegen om te bewegen

We helpen je om mogelijkheden en kansen voor je zichtbaar te maken. En om die vervolgens waar te maken in een omgeving die je begrijpt; je staat er niet alleen voor.

Help ons mee
Geluk in Beweging
te brengen.

Steun de Maartens Foundation en help ons om Geluk in Beweging te brengen.