Zoektocht naar oplossingen en de ideale energiebalans

Terug naar overzicht
Voeding & leefstijl + 30 dagen challenge

Goed en gezond eten maken is gedoe. Voor iedereen. Het kost meer tijd en moeite dan een boterham met jam smeren. Als je weinig energie hebt of beperkt bent door je handicap, dan is het nog veel meer gedoe. Daarnaast heb je met een motorische beperking eerder last van verstopping/obstipatie van de darmen. Blaasproblemen spelen ook parten, vaak veroorzaakt door vochttekort omdat genoeg drinken vaak andere praktische problemen opleveren. 

We helpen je met het zoeken en vinden van oplossingen en helpen je te bepalen wat je het beste kunt eten en drinken. En wanneer je dat het beste kunt doen. Wat kun je gerust eten en waarop moet je kritisch zijn? En op welk tijdstip kun je het beste eten en drinken.

Samen met voedingsexperts, artsen en ervaringsdeskundigen hebben we de workshops samengesteld. Naast kennis en voedingsadviezen en wat ze doen voor je gezondheid wisselen we ook tips en tricks uit. Zo blijf en word je fit, vrolijk en zelfredzaam.

Brenda Frunt, uit het boek Geluk in Beweging, ‘actief in het leven met een beperking’

Brenda Frunt is een autoriteit op het gebied van gezonde voeding, adviseert (para)topsporters en schreef de boeken Goud op je bord en Vast wel! In samenwerking met artsen en ervaringsdeskundigen heeft ze haar inzichten, kennis en expertise gebundeld in vier waardevolle workshops voor de Maartens Foundation. Om mensen te inspireren en motiveren bieden we voeding- en leefstijlworkshops aan. Als deelnemer krijg je veel kennis rondom deze onderwerpen en ervaar je de positieve invloed van de veranderde leefstijl. Via verschillende leuke uitdagingen. Je wordt begeleid en gecoacht om je de nieuwe routine eigen te maken.

Voor wie?

  • Voormalig revalidant, ouders- familie en/of vrienden.
  • Leeftijd vanaf ±16 jaar

Voeding en vitaliteit

  • 30 DAGEN CHALLENGE
  • ONLINE TRAINING

Doe mee en breng Geluk in Beweging

7 februari 2022

Voeding en vitaliteit deel 1

Inspiratie en kennismaking + 30 dagen challenge

07 maart 2022

Voeding en vitaliteit deel 2

Voeding en de invloed op je darmen + 30 dagen challenge

4 april 2022

Voeding en vitaliteit deel 3

Voeding en de invloeden van suiker + Suiker Challenge

18 juni 2022

Voeding en vitaliteit deel 4

Voeding en periodiek vasten + Vast Wel Challenge