Geluk in Beweging Challenge

Terug naar overzicht
1200 kilometer lang Geluk in Beweging

Voormalig wereldkampioen Rob Harmeling fietst samen met zijn team langs 14 revalidatiecentra om geld in te zamelen voor de Maartens Foundation. Het team bestaat onder meer uit paralympiërs en bekende Nederlanders.

De challenge

Met de Geluk in Beweging Challenge willen Rob en zijn team het nodige geld bij elkaar fietsen om kinderen, jongeren en jongvolwassenen en hun omgeving te ondersteunen en te inspireren.

De Geluk in Beweging Challenge is een nooit eerder vertoonde tocht van 1200 kilometer (1/3 Tour de France) langs 14 revalidatiecentra in alle windstreken van Nederland. Het kernteam bestond uit Rob Harmeling, Erben Wennemars, paralympiër Johan Reekers, Invictus atleet Edwin de Wolf, Bilal Durmaz, Bas van Heertum, Martijn Hendriks en Raymond Harmeling. Bekende namen als Blaudzun, Kasper van Kooten, Lucas Hamming, Herman van der Zandt, Maarten Tjalling, Michael Boogerd, Bram Tankink, Youri Mulder, Barbara Barend, Rianne Guichelaar, Leo van Vliet, Frans Maassen en vele anderen fietsen een deel of een etappe mee.

Geluk in Beweging Challenge ‘ werken en meedoen voor iedereen!  oktober 2023

De Geluk in Beweging Challenge 2021

Sportievelingen konden zich op de website inschrijven om (gesponsord) een etappe mee te fietsen. Bij elke etappestart sloten zich ook revalidanten aan, die in aangepaste snelheid 10 kilometer meefietsen. In Rotterdam werd het team onthaald door de Invictus Militairen. RTV Oost vaardigde een sterrenteam af voor de etappe van Zwolle naar Enschede. En zo dienden zich onderweg nog veel meer bijzondere en memorabele gebeurtenissen aan.

Bekijk de beelden uit 2021

Verwachtingen overtroffen

De Geluk in Beweging Challenge 2021 heeft onze verwachtingen op alle vlakken overtroffen. In het aantal deelnemers. Het weergaloze enthousiasme. De weerklank bij revalidanten, familie en zorgprofessionals.

Neem contact op

Wil je ons steunen?

Help jij mee om de Geluk in Beweging Challenge in beweging te houden? Hiermee kunnen we de 5 etappes van de Challenge in 2023 opnieuw organiseren.

Steun Geluk in Beweging Challenge

Het resultaat

Het was een kleurrijk peloton daar, samen op pad. Al snel werd het iedereen duidelijk: “Fietsen verbindt en dat vraagt om meer!”
Met de saamhorigheid en enthousiasme van de 2021 editie als drijfveer keert de Challenge in 2023 terug op de agenda. Deze keer maar liefst vijf etappes door Nederland met ditmaal als rode draad het thema ‘Werken’.

Veel revalidanten kunnen en willen wel werken. Maar onzichtbare drempels en regelgeving gooien te vaak en onnodig roet in het eten. Dat moet en kan anders. Hiervoor gaan we ons sportief inzetten. Om aandacht te vragen en geld in te zamelen om tot duurzame oplossingen te komen.

Dit doen we samen met revalidanten, sporters, supporters en iedereen die ons een warm hart toedraagt en wil steunen.

Sportievelingen en supporters kunnen zich op de website inschrijven om (gesponsord) een etappe mee te fietsen. Nadere informatie over de Challenge volgt!