Boek Geluk In Beweging

Terug naar overzicht
Inspireren & activeren

Met de waardevolle kennis, ervaringen en inzichten uit het boek Geluk In Beweging inspireren en activeren we revalidanten en hun directe omgeving. We helpen hen nieuwe doelen te ontdekken en te behalen. Ze ondervinden waar ze energie uit halen en stapsgewijs ontdekken ze de prettige balans tussen plezier en uitdaging.

Een bundel van verhalen

Met medewerking van:

  • Bibian Mentel, Mart Smeets, Wilfried de Jong, Bert Wagendorp, Marijn de vries, Anne de Jong, Evert de Rooij, Barbara en Frits Barend.
  • Verhalen van onder andere, Marc van de Kuilen, Erik Scherder, Maria Hopman en Pieter van den Hoogenband.

In het ziekenhuis; verhalen van de zorgprofessionals.
Weer thuis; verhalen van ervaringsdeskundigen en topsporters.
Voorsprong van Kennis; verhalen van experts en deskundigen
Geluk in Beweging; verhaal en de oorsprong van Geluk in Beweging
Breng Geluk in Beweging; de methode, actie en doen.

Het boek Geluk in Beweging is een bundeling van verhalen met kennis, inzichten en inspiratie. Bedoeld om mensen met een fysieke beperking, en hun directe omgeving, op weg te helpen na de revalidatie in het ziekenhuis.

Een beperking op het gebied van houding en beweging mag een waardevol leven niet in de weg staan. Geluk in Beweging zet in op meer gezondheid, meer kwaliteit van leven, grotere kansen en een beter toekomstperspectief.

De Maartens Foundation ervaart Geluk in Beweging als een bron van energie. Een methode om energie en zelfvertrouwen te tanken en optimisme in het zadel te helpen.

Presentatie, inspiratie en motivatie door ervaringsdeskundigen

Ervaringsdeskundigen weten als geen ander hoe het is om te leven met een beperking. Hun waardevolle oplossingen, anekdotes en inspiratie en motivatie geven je een belangrijke steun in de rug.
Een lezing of presentatie bijwonen of wil je het boek bestellen?