Inspiratie en motivatie door ervaringsdeskundigen

Op zoek naar kansen en oplossingen

Als geen ander weet de ervaringsdeskundige (mensen zoals jij) hoe het is om te leven met een beperking. Waardevolle oplossingen, anekdotes en inspiratie en motivatie geven je een boost en steuntje in de rug.

Inhoud


Presentatie


Vraag & Antwoord


Praktische tips


Lezing van Edwin de Wolf

Luister naar het schokkende maar inspirerende verhaal van Edwins ‘struggle for life’. Van een jongen die zoveel leek te hebben verloren en als man zoveel wist te winnen. Een verhaal over moed, toewijding en uitzonderlijke veerkracht.

Lezing van Frank Willem Hoogervorst

Ergens komt er een punt waarop je je realiseert dat het leven niet meevalt met NAH. Of je het nu zelf hebt, of iemand dicht bij je. Jouw leven is veranderd. Daarmee omgaan is al moeilijk genoeg, het begrijpen al helemaal. In ongeveer een uur gaan we de belangrijkste dingen kort bespreken. Daarmee ben je weer een stap verder.

Wat kun je verwachten?


Inspiratie en motivatie


Vertrouwen


Ervaring


Wederzijds begrip


Oplossingen


Ontdekken van kansen


 

De thema’s en motorische beperking van de ervaringsdeskundigen verschillen maar de rode draad van deze motiverende presentaties zijn onomstotelijk het ontdekken van kansen. Accepteren en kijken wat er wel kan. Meedoen met plezier als drijfveer.