Geluk in Beweging

Geluk in Beweging

Het Boek Geluk in Beweging is er voor de voormalig revalidant en zijn of haar directe omgeving, maar de kennis en inspiratie zijn een bron voor iedereen die op zoek is naar een nieuw uitdagend doel!

Onthoud dat een beperking een waardevol leven niet in de weg hoeft te staan.

Het inspirerende boek is een wegwijzer naar persoonlijke doelen en staat vol concrete oefeningen en leef adviezen. Het boek Geluk in Beweging geeft richting bij onze activiteiten: workshops, clinics en events onder begeleiding van coaches en getrainde begeleiders.

Het Boek Geluk in Beweging is er voor de voormalig revalidant en zijn of haar directe omgeving, maar de kennis en inspiratie zijn een bron voor iedereen die op zoek is naar een nieuw uitdagend doel.

In dit boek

De 5 etappes in dit boek Geluk in Beweging helpen je om nieuwe doelen te ontdekken en te behalen. Neem ze op je gemak door. Gebruik ze als een kompas om je eigen pad af te leggen. Want dat is het mooie: Geluk in Beweging is geen standaardroute die voor iedereen hetzelfde is.

Je hoeft de etappes in dit boek niet persé van voren tot achter te lezen. Pak het, lees het en gebruik het zoals jou dat het beste uitkomt. Je kunt gerust een etappe oppakken dat je op een bepaald moment aanspreekt.

Bestel het boek

De etappes

1. In de kliniek
In de kliniek heb je een topteam om je heen dat je op een fantastische manier behandelt, helpt om te revalideren en leert om te gaan met je beperking. Inspirerende verhalen van artsen door Mart Smeets.
2. Weer thuis
Na je revalidatietraject is het tijd om als revalidant zelf verder te gaan. Om zelf uitdagingen te overwinnen! Vallen en opstaan: verhalen van ervaringsdeskundigen en topsporters door Frits en Barbara Barend.
3. Kennis geeft je een voorsprong
Verhalen over experts door Wilfried de Jong, Bert Wagendorp en Marijn de Vries. Met hoogleraar professor Erik Scherder over ons brein, hoogleraar Maria Hopman over het belang van bewegen, Guido Wijers over geluk en voedingsdeskundige Brenda Frunt over het belang van wat je eet! Real Health over acceptatie en vermijding, gedachten en sterke kanten.
4. Geluk in Beweging
Geluk in Beweging is een bron van energie. Je sterke kanten geven je energie, bepalen je identiteit en zijn je brandstof voor je persoonlijke ontwikkeling. Ontdek waar je kracht en talent ligt, en hoe je vaardigheden kunt ontwikkelen om ze te benutten.
5. Aan de slag
Geluk in Beweging brengen: dat doe je samen.

A: Aan de slag met Geluk in Beweging 
B: Stap voor stap op weg naar je doel.
C: Doe mee. Kies een activiteit: doe mee aan een workshop of beweeg mee in een  sportprogramma.