Coaching en Begeleiding

Actieplan

De weg naar een nieuw doel is een ontdekkingsreis. Onderweg krijg je te maken met overwinningen, met successen die je motiveren, maar ook met hindernissen en obstakels die je moet zien te overmeesteren. 

We coachen je, vieren de successen met je, gaan bij hindernissen met je op zoek naar de oplossing zodat je in beweging blijft.

Coaching en begeleiding bij Geluk in Beweging houdt in dat we samen je doel bepalen, je routekaart uitstippelen en je onderweg begeleiden. We coachen je met een beweegplanplan, we begeleiden je met activiteiten en we dragen kennis, materialen en oplossingen aan.

Inhoud


Presentatie


Vraag & Antwoord


Ideeenbus


 

Heb je net dat extra zetje nodig om in beweging te komen? De Maartens Foundation Coach of begeleider kan je er een handje bij helpen om jezelf verder te ontwikkelen. Op het werk, sportief of op persoonlijk gebied.

De drempels voor de revalidant of zijn of haar directe omgeving zorgen er regelmatig voor zorgen dat mensen niet meedoen aan de samenleving zoals ze zouden willen. Of het nu gaat om een sportactiviteit, opleiding, werk of hobby en niet te vergeten sociale contacten. De impact van de beperking werkt meer door dan je lief is. 

Deze frustraties kosten je veel energie waardoor je langzamerhand het zicht kwijt raakt op kansen en oplossingen.

De Maartens Foundation coach/begeleider ondersteunt je. Samen zoek je naar antwoorden en oplossingen. De coach helpt je om je doelen helder te krijgen om ze vervolgens concreet en werkbaar te vertalen naar je actie(beweeg)plan.

Wat kun je verwachten?


Samen je actieplan ontdekken en invullen


Meedenken en advies


Oplossingen en mogelijkheden


Faciliteren


Praktische tips


Je krijgt antwoord op je persoonlijke vragen


Je ontvangt het boek Geluk in Beweging


Begeleiding